$0.99
Sale has ended but you can still get this app.
Download GUTAMAP PLUS Now

Description

Az alkalmazás elsődleges célja, hogy segítsen eligazodni a városban tartózkodóknak, és az ide látogatóknak. Különböző akciók alkalmával, mint pl. a hagyományos Gútai vásár, egy labdarúgó mérkőzés, vagy horgászverseny tartama alatt jól jöhet, hogy kéznél van egy hálózattól független segítség. Jó szolgálatot tehet úgyszintén az itt tanuló diákoknak, tekintettel arra, hogy tartalmazza az autóbusz járatokat minden irányba, és segítségével választható szórakozóhely, rendelhető taxi, vagy pl pizza is. Ezen felül kéznél van a város térképe az üzletekkel, hivatalokkal, külön használható, kinagyított központtal. Nem maradhatott ki az egészségügyi ellátás sem, ezért külön lapon van az orvosok, és gyógyszertárak listája is. A város egyik, talán legnagyobb turistacsalogató helyéről, a vízimalomról, és a hozzá vezető, Közép-Európában egyedi fahídról is található fényképes ízelítő az érdeklődők számára.
Az alkalmazás igazi ereje abban rejlik, hogy letöltés, és telepítés után az egész tartalom offline, azaz adatkapcsolat nélkül elérhető! Ez nagyon jó szolgálatot tehet pl. a feltölthető egyenleget használóknak. A tartalom (mivel pdf fájlokról van szó) több, mint szükséges méretre nagyítható minőségromlás nélkül, tehát kisebb kijelzőkön is kényelmesen olvasható, táblagépen pedig igazán kielégítő élményt nyújt.
Érdeklődés esetén ajánlom figyelemmel követni a telepítés menetét, ami a következő:
1. Le kell tölteni a Google Playról az ingyenes pdf olvasót, az"Adobe Acrobat Reader"-t.
2. Utána kell letölteni a GUTAMAP PLUS alkalmazást.
Némelyik eszköz már rendelkezhet feltelepített pdf olvasóval, de a pontos működés, és megjelenítés csak az AAR-el garantált, ezért ajánlom ezzel megnyitni az alkalmazásban található fájlokat.
Annak ellenére, hogy az alkalmazás még csak kezdeti formájában van, ami idővel bővítésre kerül, remélem hogy így is sokaknak hasznára válik.
Hibákról, pontatlanságokról szívesen fogadok jelentést a megadott e-mail címeken!
Ha tetszett az alkalmazás, kérlek, ne felejtsd el értékelni, amit előre is köszönök!The primary purpose of the app is to help you navigate the city occupants and visitors. During various actions, such as. During the term of the traditional fair Guta, a football match, or a fishing competition will come in handy to have on hand a network of independent assistance. also can be helpful for students studying here, given the fact that the bus includes flights in all directions, and can be selected bars, taxis available, for example, or pizza. In addition, there is a handy map of the city with shops, offices, private use, magnified center. He could not stay out of health care not, so there is a separate tab on doctors and pharmacies in the list as well. photo taste in one, perhaps the most tourist-location of the city, the vízimalomról, and its leader, unique in Central Europe fahídról for the visitors.
       For the real power lies in its After downloading and installing the whole content is available offline, ie without a data connection! This may very helpful, for example. Users can upload your balance. The content (since this is a pdf files), no more than is necessary zoomable degradation size, so small screens also provides easy to read on a tablet is really satisfying experience.
       I recommend to follow the progress of the installation is subject to interest in the case, which is as follows:
       1. You need to download from Google Play for free pdf reader, "Adobe Acrobat Reader" is.
       2. After GUTAMAP to download the PLUS application.
       Some devices may have been installed PDF reader, but the exact function and display only the AAR-out guaranteed, so I recommend it to open files in the application.
        Despite the fact that the application is only in its initial form, which will be expanded over time, so I hope that many people will benefit.
         Error, inaccuracy very welcome report to the specified email addresses!
         If you liked the app, please do not forget to appreciate, thank you in advance!

You are allowed to use this product only within the laws of your country/region. SharewareOnSale and its staff are not responsible for any illegal activity. We did not develop this product; if you have an issue with this product, contact the developer. This product is offered "as is" without express or implied or any other type of warranty. The description of this product on this page is not a recommendation, endorsement, or review; it is a marketing description, written by the developer. The quality and performance of this product is without guarantee. Download or use at your own risk. If you don't feel comfortable with this product, then don't download it.

You May Like


Reviews for GUTAMAP PLUS

There are no reviews yet.

Submit Your Review

This is for reviews only. If you want to post suggestions or comments, ask questions, or need help, please post in the discussion forum.