$10.99
Sale has ended but you can still get this app.
Download Radio Myzeqeja Shqip Now

Description

Radio Myzeqeja eshte nje radio interneti qe trasmeton 24 ore pa ndales Muzik, Folklorike, Popullore, Myzeqare , kryesisht Dasmore,
Ideja erdhi nga Adm Z- Eduart Belulaj Dhe u realizua NE DATEN 01-01-2014,
Fillimisht si Prov, dhe duke ven re se ishit ju ata qe deshironit me teper korrektesi sepse audienca ne internet ishte dhe eshte e madhe, Kjo gje e veshtirson punen ton, Sot ne kemi ne linje 100 deri ne 1000 degjues ne te njejten kohe on line, Dhe mijera klikime te gjithe per te degjuar Radio Myzeqeja ne linje , Kjo gje na solli disa probleme me kufizimet qe ne aktualisht kishim, ishte e pamundur te degjonin te gjith dikur, Ndersa tani jo me.
Na duhej te shpenzonim disa qindra mijera lek euro per te shmangur kufizimet e limitueshme ne ato te pa limitueshme, Duke mos patur asnje burim fitimi ishte edhe eshte pak e veshtire per egzistencen tone, Keshtu qe Adm Mendoj se ndihma juaj sado pak qe te jet sot eshte e domosdoshme per ne, Pra ky app (Radio Myzeqeja Shqip) vjen me pages (7 euro per 1 vit) Kjo eshte oferte qe do te egzistoje deri ne daten 31-05-2015 , Mbas 01-06-2015 aplikacioni do kushtoj (25 euro + tvsh) kjo pagese kryhet vetem nje (1) here edhe ju e keni pergjithmon aplikacionin ton, Keshtu ju jeni abonuar automatikisht per nje kohe te pa limituar akoma per ju , (jeni te abonuar per te pakten 1 vit)..
Ne ju japim mundesin me te mir per te degjuar pa fund nepermjet ketij aplikacioni 24 ore live kenget me te bukura te krahines tuaj, Kenget me te preferuara kryesisht te krahines se Myzeqes por dhe Jugore etj, Fieri, Vlora, Lushnja, gjirokastra , Tepelena , Memaliaj , Dhe disa nga vendet e tjera te shqiperise se madhe (kosova etj.)
Ne po mundohemi te trasmetojme simbas ligjit Shqiptar edhe ne frekuenen fm por deri tani pa rezultat, Shpresojme se do ja arijme qellimit shume heret, Kete e kerkojne ne por edhe vete degjuesit e Radio Myzeqes (Pra Ju) ..
Shpresa eshte e madhe dhe bashke me ju arrihet gjithcka..
Ju vem ne djeni se momentalisht ne garantojme 99.9 % qe do te jemi ne linje live ,
Aplikacioni jone nuke eshte i demshem per celolarin tuaj, apo tabletin tuaj, Dhe nuk funksionon ne kompiuter apo mac (windows/linux), Dhe eshte i testuar punon ok dhe nuk permban ndonje ofendim apo fraza fyese, Rekomandohet te blihet nga te gjith ata/ato qe kan plotesuar moshen +18 vjec,
Dhe ne asnje menyre apo arsye (gabim blerje) mosfunksionim ne celolarin tuaj apo dicka tjeter Radio Myzeqeja nuk mund tju kthej paret e shpenzuara apo tju shperblej me asnje lloj shperblimi apo demi qe mund tju ndodh rreth pageses tuaj, Sigurohuni me pare qe ky apk eshte i pershtatshem me aparatin tuaj.
Ne kemi pergjegjesi vetem per funksionimit te ketij aplikacioni (live stream) qe ju do te bleni apo keni blere per te pakten nje vit (1vit) nga data epageses apo blerjes te aplikacionit tone qe ju keni kryer..
Aplikacioni jone ka mundesine e degjueshmerise pa fund numer degjuesish (No Limit) dhe kjo e ben ate me te sigurt se nuk do te ngeleni kurr pa degjuar radion e zemres tuaj ne linje live.
Por aplikacioni jon qe te jet 100% ne funksion nevoitet patjeter lidhja juaj ne internet, te keni cdo paisje (smartfon apo tablet android) , pasi vetem keshtu na degjoni momentalisht,
Ky aplikacion do te rifreskohet (update) nese eshte e nevojshme per mirmbajtjen e tij sa here qe kjo e fundit eshte e nevojshme ..

Me respekt Adm. Z.Eduart Belulaj . Radio Myzeqeja eshte nje radio interneti qe trasmeton 24 ore pa ndales Muzik, Folklorike, Popullore, Myzeqare, kryesisht Dasmore,
Ideja erdhi nga Adm Z- Eduart Belulaj Dhe u realizua NE DATEN 01-01-2014,
Fillimisht si Prov, dhe duke ven re se ishit ju ata qe deshironit me teper korrektesi sepse audienca ne internet ishte dhe eshte e madhe, Kjo gje e veshtirson punen ton, Sot ne kemi ne linje 100 deri ne 1000 degjues ne te njejten kohe line on , Dhe mijera klikime te gjithe per te degjuar Radio Myzeqeja ne linje, Kjo gje na solli disa probleme me kufizimet qe ne aktualisht kishim, ishte e pamundur te degjonin te gjith dikur, Ndersa tani jo me.
Na duhej te shpenzonim disa qindra mijera lek euro per te shmangur kufizimet e limitueshme ne ato te pa limitueshme, Duke mos patur asnje burim fitimi ishte edhe eshte pak e veshtire per egzistencen tone, Keshtu qe Adm Mendoj se ndihma juaj sado pak qe te jet sot eshte e domosdoshme per ne, Pra ky app (Radio Myzeqeja Shqip) vjen me pages (7 euro per 1 vit) Kjo eshte oferte qe do te egzistoje deri ne daten 31-05-2015, Mbas 01-06-2015 aplikacioni do kushtoj ( 25 euro + tvsh) kjo pagese kryhet vetem nje (1) here edhe ju e keni pergjithmon aplikacionin ton, Keshtu ju jeni abonuar automatikisht per nje kohe te pa limituar akoma per ju, (jeni te abonuar per te pakten 1 vit) ..
Ne ju japim mundesin me te mir per te degjuar pa fund nepermjet ketij aplikacioni 24 ore live kenget me te bukura te krahines tuaj, Kenget me te preferuara kryesisht te krahines se Myzeqes por dhe Jugore etj, Fieri, Vlora, Lushnja, gjirokastra, Tepelena, Memaliaj, Dhe disa nga vendet e tjera te shqiperise se madhe (kosova etj.)
Ne po mundohemi te trasmetojme simbas ligjit Shqiptar edhe ne frekuenen fm por deri tani pa rezultat, Shpresojme se do ja arijme qellimit shume heret, Kete e kerkojne ne por edhe vete degjuesit e Radio Myzeqes (Pra Ju) ..
Shpresa eshte e madhe dhe bashke me ju arrihet gjithcka ..
Ju vem ne djeni se momentalisht ne garantojme 99.9% qe do te jemi ne linje live,
Aplikacioni jone nuke eshte i demshem per celolarin tuaj, apo tabletin tuaj, Dhe nuk funksionon ne kompiuter apo mac (windows / linux), Dhe eshte i testuar punon ok dhe nuk permban ndonje ofendim apo fraza fyese, Rekomandohet te blihet nga te gjith ata / ato qe kan plotesuar moshen +18 vjec,
Dhe ne asnje menyre apo arsye (gabim blerje) mosfunksionim ne celolarin tuaj apo dicka tjeter Radio Myzeqeja nuk mund tju kthej paret e shpenzuara apo tju shperblej me asnje lloj shperblimi apo demi qe mund tju ndodh rreth pageses tuaj, Sigurohuni me pare qe ky apk eshte i pershtatshem me aparatin tuaj.
Ne kemi pergjegjesi vetem per funksionimit te ketij aplikacioni (live stream) qe ju do te bleni apo keni blere per te pakten nje vit (1vit) nga data epageses apo blerjes te aplikacionit tone qe ju keni kryer ..
Aplikacioni jone ka mundesine e degjueshmerise pa fund numer degjuesish (No Limit) dhe kjo e ben ate me te sigurt se nuk do te ngeleni kurr pa degjuar radion e zemres tuaj ne linje live.
Por aplikacioni jon qe te jet 100% ne funksion nevoitet patjeter lidhja juaj ne internet, te keni cdo paisje (smartfon apo tablet android), pasi vetem keshtu na degjoni momentalisht,
Ky aplikacion do te rifreskohet (update) nese eshte e nevojshme per mirmbajtjen e tij sa here qe kjo e fundit eshte e nevojshme ..

Me respekt Adm. Z.Eduart Belulaj.

You are allowed to use this product only within the laws of your country/region. SharewareOnSale and its staff are not responsible for any illegal activity. We did not develop this product; if you have an issue with this product, contact the developer. This product is offered "as is" without express or implied or any other type of warranty. The description of this product on this page is not a recommendation, endorsement, or review; it is a marketing description, written by the developer. The quality and performance of this product is without guarantee. Download or use at your own risk. If you don't feel comfortable with this product, then don't download it.

You May Like


Reviews for Radio Myzeqeja Shqip

There are no reviews yet.

Submit Your Review

This is for reviews only. If you want to post suggestions or comments, ask questions, or need help, please post in the discussion forum.